CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

masam manis

Selasa, 20 Disember 2011

GA Silaturrahim

Assalamuaálaykum wrh..



Ini post melekit, sila skrol utk entri terbaru..tq
Salam kerahmatan dan kemuliaan daripada saya, saudara seIslam....

Emm..Untuk merapatkan silaturrahim, saya berhajat nak buat
GIVEAWAY Silaturrahim..

Tujuannya : untuk suai kenal dan berkenalan dengan rakan2 semua

Okess..syarat-syarat:

1. GA ini terbuka kepada mereka yg berada di Malaysia dan juga mereka yang berada di perantauan dengan syarat ada alamat di Malaysia..;)

2.Buat satu entri dalam blog dgn tajuk 'GA Silaturrahim'dengan masukkan gambar di atas dlm entri itu. Serta masukkan dlm sidebar dengan link ke entri ini..:)

3. Dalam entri anda,nyatakan insan istimewa dalam hidup anda dan panggilan manjanya
(yg belum berkahwin; ibubapa/adikberadik/ibu atau bapa saudara
yg berkahwin; boleh suami/isteri/anak)


Berikan sedikit ucapan kpdnya


contoh
Insan yang istimewa dalam hidup saya: Mak Lang
Ucapan : Doa saya agar Mak Lang ......
Referrer:  Nama mereka yg rujukkan anda

4. Nak ikuti perkembangan GA ini, kenalah follow
1. blog ini kan
2. dan juga blog penaja ini..
Shukran..:))

5.Untuk menyebarkan ukhuwwah , boleh kiranya 
tag 2 org kawan anda, dan pastikan dia tahu,k 

6. Untuk mengeratkan silaturrahim dipersila tinggal  komen dalam mana-mana entri dalam blog me ini..inshaAllah--TAK WAJIB

7. Akhir sekali tinggalkan link /url entri anda bersama nama referer anda dlm komen entri ini utk memudahkan me melawat belog kawan-kawan sumer..

Prize???


  1. Tempat Pertama : 

    -Satu hadiah misteri (tunggguuuu)

    -Penginapan 2 malam King Deluxe Room, Villa An-Nur, Machang, Kelantan(kalau org kelate yg enter GA, boleh hadiahkan kpd kawan/sedara jugek,takdak masalah.. ) 
     


   2.Tempat Kedua : Quilted Non-Slip Mat

p/s :warna dan design bergantung pd penganjur


  • DANNNN...
  •  
  • Hadiah juga disediakan untuk
  •  
  • 1. Referrer tertinggi
  • 2. Top poster(pengomen terbanyak)
  • 3. Second poster(kedua pengomen terbanyak)

SEKIRANYA PENYERTAAN GA TIDAK SAMPAI 20 ORANG, GA AKAN TERBATAL..huhu..:(..minta maaf ek..

Pemenang akan diundi oleh hakim samada tuan tanah sendiri atau anak..:))


So, first me nak tag
Nana dan Fadzillah..
:))


Tarikh tutup : 19 Disember 2011


Silalah, jangan malu-malu gituuu

Update maklumat peserta terkini, sila klik sini..










37 ulasan:

Nawwar berkata...

As'kum..
saya menjoinkan diri

http://setegar-kristal.blogspot.com/2011/11/ga-silaturrahim.html

Al-Saaleika berkata...

Okess..dah lulus..tq join

nanakimie berkata...

thanks invite nana join! nanti free2 nana join yer:)

Golden Rose berkata...

sha join ya...

http://goldenrosegacontest.blogspot.com/2011/11/ga-silaturrahim.html

Al-Saaleika berkata...

Okess..sha, tq join ekk..

norlieharumaini berkata...

akak join... tapi x taulah betul ke tidak akak buat

http://norlieharumaini.blogspot.com/2011/11/ga-silaraturrahim.html

**fb norlie harumaini

Al-Saaleika berkata...

Okes Nana..

Kaknorlie,,syukran jazilaa..)))

DuNia KeBaHaGiaaNKu....... berkata...

thanx invite utk contest nie....

http://duniakebahagiaanku.blogspot.com/2011/11/ga-silaturrahim.html

join.....

Miera Akmalina berkata...

Assalamualaikum wbt. myra singgah untuk join GA ni. hope ada rezeki myra untuk menang. Insya'Allah.

http://miera-akmalina.blogspot.com/2011/11/ga-silaturrahim.html

Joel Leslie berkata...

salam sejahtera :) saya join juga :D

http://joelwithcontestsandgiveaways.blogspot.com/2011/11/ga-silaturrahim.html

terima kasih :)

Joel Leslie berkata...

yup, tiada referer. :) terima kasih :)

'aQ sUka coNteSt' berkata...

http://aq-suka-contest.blogspot.com/2011/11/ga-silaturrahim.html

Miera Akmalina berkata...

okiess ! myra daa letak dlm bloglist .. :)

bersama kak Es berkata...

owhh kelantan negeri idaman.... wait for me .. I'll be there !

DONE..join ye

http://esmeda.blogspot.com/2011/11/ga-silaturrahim.html

Cik Rose Cute berkata...

join...

http://hairulizacontestga.blogspot.com/2011/11/ga-silaturrahim.html

Al-Saaleika berkata...

okess..noted miera..tq

Qaseh berkata...

salam... Qaseh join... :)

http://qasehbertaut.blogspot.com/2011/11/ga-silaturrahim.html

Kakzakie berkata...

Kakak kena tag by Kak Es

http://zakiepurvit.blogspot.com/2011/11/ga-silaturrahim.html

DuNia KeBaHaGiaaNKu....... berkata...

cyg.......done follow sponser...

Al-Saaleika berkata...

Okess..time kasih dunia kebahagiaanku..:)

iSWa berkata...

Salam Ukhwah,

Saya men'join'kn diri ye..
Harap2 menang... & dpt sahabat baru :)

Jemput follow blog saya:
http://iswa4eva.blogspot.com/2011/11/ga-silaturrahim.html

Syukran jazilan..

Nida berkata...

Salam ukhuwah...

Kak Nida sekadar mencuba... moga-moga ada rezeki..

http://alongnidar.blogspot.com/2011/11/ga-silaturrahim.html

id follower: Nida

Terima kasih.

Sharifah Nadzarah berkata...

salam berkenalan dari sy...
sy ditag oleh kakzakie

sy join,

http://nadzarahal-habsyi.blogspot.com/2011/12/ga-silaturrahim.html

jumpa lagi..

umiliza989 berkata...

salam...tq tagg akk

akk dah join dah

id follower:umiliza989
link:
http://norliza989.blogspot.com/2011/12/ga-silaturrahim.html

Shamz + Fieza = Muiz berkata...

Nak join jugak... ID Fieza_Ibu Muiz

http://ibumuiz.blogspot.com/2011/12/ga-silaturrahim.html

AkmaFaizal berkata...

Salam, nak join sama..Moga2 ade rezeki. Amin

http://www.akmarwati.com/2011/12/ga-silaturrahim.html

atien berkata...

http://atienabila.blogspot.com/2011/12/ga-silaturrahim.html

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

salam.Join.Semoga ada rezeki disini.Aminnn

http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2011/12/giveaway-silaturrahim.html

ratu zuleyqha berkata...

salam, eqha join !

http://ratuzuleyqha.blogspot.com/2011/12/ga-silaturrahim.html

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

Maaf terlupa lak..terima kasih inform.Okey dh follow :D

miloais milo berkata...

salam....

iols menjoinkan diri utk GA ini...

http://miloaiskurangmanis.blogspot.com/2011/12/ga-silaturrahim.html

referer or tukang tag : sharifah nadzarah @ http://nadzarahal-habsyi.blogspot

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

Maaf la dah trlupa sapa referernya :(

cikpuanhady berkata...

salam..me join..entri autopublish jam 7.12 mlm nanti..

http://myapeapeaje.blogspot.com/2011/12/ga-silaturrahim.html

Al-Saaleika berkata...

Okess..azatiey..tq

Kakzakie berkata...

Alhamdulillah hari-hari kakak jenguk sini nak tunggu lepas tak 20 penyertaan, bimbang terbatal hihi....

Al-Saaleika berkata...

Hehhe..:)

InshaAllah..

Aqeela berkata...

join (:

http://www.hot-lips.co.cc/2011/12/ga-silaturrahim.html